Workshops


Een leuk kinderfeest voor je dochter?

Dat kan! Samen met haar vriendinnetjes maken we er een gezellige middag van. Het feestvarken gaat als eerste op de ‘kappersstoel’ zitten. Zij krijgt het kapsel van haar dromen. Een mooie vlecht met lint, een stoere getoupeerde paardenstaart of een bos vol krullen? Ze mag helemaal zelf kiezen! De andere kinderen volgen hierna. Uiteraard hoeven zij niet op elkaar te wachten en mogen ze ondertussen elkaar opmaken en de nagels lakken. Uiteraard kijken we met ze mee en geven we tips als ze deze willen. Zet de cola en roze koeken maar klaar, we gaan er een gezellig feestje van maken!

De kosten zijn € 40,- voor het eerste 1,5 uur. Per persoon komt er nog € 5,- bij voor het gebruik van alle materialen. Wil jij deze middag graag langer laten duren, dan kan dit uiteraard in overleg.

 

 

Een leuk vrijgezellenfeest voor je vriendin?


Jullie allemaal tip top de deur uit? En de vrijgezel als Pippi Langkous? Dat kan! Deze workshop zal in het teken staan van jullie eigen gekozen onderwerp. Voorbeelden hiervan zijn: Pippi Langkous / Duiveltjes / Politie-Meiden / Punk / Marilyn Monroe enz.

De vrijgezel mag als eerste op de kappersstoel komen zitten. Zij wordt gekapt en naar wens ook opgemaakt. Jullie mogen ondertussen elkaar opmaken. Nadat ik klaar ben met de vrijgezel, zal ik bij de rest de haren verzorgen, zodat jullie er de rest van de dag netjes op staan. Het belooft een gezellige ochtend of middag te worden.

De kosten zijn € 40,- voor het eerste 1,5 uur. Per persoon komt er nog € 5,- bij voor het gebruik van alle materialen. Wil jij deze ochtend of middag graag langer laten duren, dan kan dit uiteraard in overleg.

 

 

Eindelijk eens dé tips krijgen voor (bijv.) het opsteken van je eigen haren?


Vaak krijg ik te horen: hoe doe jij dat toch bij jezelf? Even snel tussendoor uitleggen ‘hoe ik dat dan doe’ werkt niet gemakkelijk en doeltreffend. Door samen met een groepje vriendinnen hier eens lekker voor te gaan zitten, zal mijn uitleg meer ten goede komen. Al je vragen kun je stellen en uiteraard zal ik iedereen voorzien van de juiste tips!

De kosten zijn € 40,- voor het eerste 1,5 uur. Per persoon komt er nog € 5,- bij voor het gebruik van alle materialen. Wil jij deze ochtend of middag graag langer laten duren, dan kan dit uiteraard in overleg.