Mijn naam is Suzanne Verhagen – van der Zanden, 35 lentes jong en ik ben getrouwd met Thijs Verhagen. Wij zijn de gelukkige ouders van 2 knappe zoons, Stef & Tim.

Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan bij Kapsalon Huizenaar te Venlo, ben ik voor mijn relatie naar Veghel verhuisd. Daar mijn leven gesetteld te hebben, is mijn grote wens in vervulling gegaan: voor mezelf starten als Ambulante Kapster. Als ambulante kapster kom ik bij jou aan huis, lekker in je eigen vertrouwde omgeving. Voor de één even snel tussendoor, voor de ander erg gemakkelijk omdat je bijvoorbeeld geen oppas voor je kinderen hoeft te regelen. En mochten je kinderen ook geknipt willen worden, dan gaat dit allemaal in één moeite door.

Via cursussen en trainingen zal ik me blijven ontwikkelen, zodat ik op de hoogte blijf van alle laatste trends, knip- en verftechnieken.

Haarmode Suzanne, dé thuiskapster voor hem & haar, uit Veghel!

Momenteel neem ik alleen nog nieuwe klanten aan uit Veghel, op dinsdag en donderdag, beide tussen 09:00-14:00 uur. Bel me gerust om even te overleggen.

Mijn werktijden zijn:
Dinsdag       09:00 – 13:30 uur
Di-avond     17:00 – 21:00 uur
Donderdag  09:00 – 17:00 uur
Vrijdag         09:00 – 17:00 uur