Dameskapsels


Wat een raar voorjaar is het dit jaar geweest. Vanwege het Coronavirus mochten we niet werken, klanten moesten het meer dan 10 weken volhouden met hun kapsels, feestjes, festivals en bruiloften werden verzet… Wanneer zal het weer gaan zoals vanouds?

Gelukkig hebben we hele mooie zomerse dagen gehad. Waar we normaal gesproken in maart en april voor een ‘tussen kleurtje’ kiezen, gingen we nu in mei direct met het zomerkapsel aan de slag.

Deze zomer zien we kapsels met een hele boel textuur. Boblijn met laagjes, korte coupes met een wilde textuur en schouderlente met nóg meer laagjes. Vol, slag, piekerig en rond, laat je haar maar lekker bewegen!

Folies door het gehele haar zijn niet meer weg te denken. Highlights, lowlights, wave technieken en alle variaties hierop.
As, wit, grijs……………….. Koel, koeler, koelst in de lichte kleuren.
Koper, kastanje, goud……. Warm, warmer, warmst in de donkere kleuren.

Herenkapsels


De heren: bij de eerste show werd meteen duidelijk dat we langere haarlengtes voor de heren blijven zien. Bovendien zagen we heel wat jongens met lange krullen, iets wat we voorheen maar zelden zagen, omdat krullen óf werden afgeknipt óf werden glad geföhnd.

Maar wat als we nu geen krullen hebben..?
De heren worden van héél kort naar gedekt opgeknipt. De lengtes hoeven aan de bovenkant niet per se aangesloten te worden. Ze worden óf glad óf heel nonchalant gestyled. Een goede wax is het halve werk. Zonder het juiste product blijven je haren niet een hele dag goed zitten. Wil je geen opgeschoren coupe? Ook bij de heren zien we de nonchalante beach-look steeds vaker het hele jaar door gedragen worden. Afwerken met een matte clay, waardoor hij de hele dag te restylen is.

Bruidskapsels