Dameskapsels


Wat een rare zomer is het geweest. Vanwege het Coronavirus mochten we niet werken, klanten moesten het meer dan 10 weken volhouden met hun kapsels… We werkten ons een slag in de rondte om alles weer bij te werken. De meeste feestjes, festivals en bruiloften werden geannuleerd… Wat is het toch een rare tijd. Wanneer zal het weer gaan als vanouds?

Gelukkig mogen we momenteel blijven werken! Want als je haar goed zit, voel je je een stuk beter! Dit maakt héél veel goed. Maar wat zien we de komende winter?

De modetrend blijft hetzelfde: boblijn met laagjes, korte coupes met een wilde textuur en schouderlente met nóg meer laagjes. Vol, slag, piekerig en rond, laat je haar maar lekker bewegen! De lange lengtes blijven vol. Weinig laagjes, maar wel een grove slag erin met de krultang.

En de kleur?

Hét woord voor het komende seizoen is: natuurlijk. De haarkleuren zien er weer helemaal naturel uit, een haartrend die ikzelf eigenlijk alleen maar kan toejuichen! Iedere basistint krijgt een natuurlijke highlight. Deze worden niet in z’n geheel tot de hoofdhuid geplaatst, nee deze vallen er natuurlijk doorheen. Geen patroon, maar een lichte schakering alsof er een mooie gloed over je haar heen schijnt. Een look die bij mij persoonlijk erg goed aansluit.

Herenkapsels


De heren: bij de eerste show werd meteen duidelijk dat we langere haarlengtes voor de heren blijven zien. Bovendien zagen we heel wat jongens met lange krullen, iets wat we voorheen maar zelden zagen, omdat krullen óf werden afgeknipt óf werden glad geföhnd.

Maar wat als we nu geen krullen hebben..?
De heren worden van héél kort naar gedekt opgeknipt. De lengtes hoeven aan de bovenkant niet per se aangesloten te worden. Ze worden óf glad óf heel nonchalant gestyled. Een goede wax is het halve werk. Zonder het juiste product blijven je haren niet een hele dag goed zitten. Wil je geen opgeschoren coupe? Ook bij de heren zien we de nonchalante beach-look steeds vaker het hele jaar door gedragen worden. Afwerken met een matte clay, waardoor hij de hele dag te restylen is.

Bruidskapsels