Bruidskapsels & Visagie


Dé dag van je leven! Douchen, hup de auto in, naar de kapsalon, wat een drukte, alles snel snel, weer die auto in terug naar huis, brug open, stoplicht op rood… Lekker begin van je dag…??? Nee, echt niet!

Op dát moment biedt een kapster en visagiste aan huis dé perfecte oplossing. Je hoeft alleen maar plaats te nemen in je stoel en wij doen de rest!

Bruidskapsel


Mijn kunde in opsteken en bruidskapsels is groot. Niet iets wat vanzelfsprekend is voor vele kapsters. Strak of losjes opgestoken? Krullen of stijl? Een mooie bloem of wat strass-steentjes erin verwerkt? De wensen en mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend.

Samen nemen we ruim de tijd voor een proefkapsel, zodat jij al je wensen aan kan geven. Uiteraard zal ik mijn tips en visie geven. Sámen komen we tot een goed besluit voor dé dag van jullie leven!

Visagie


Mijn kunde als visagiste is íets minder groot. Ik heb een basiscursus visagie. Hierbij kun je denken aan dag make-up. Wanneer je deze make-up iets dikker aanzet, is dit voor sommigen al voldoende als bruidsmake-up. Ook dit kan uiteraard in overleg en als proef gedaan worden. Hiernaast op de foto’s zijn voorbeelden van mijn creaties in zowel de haren als make-up.