nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

 

 

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

 

 

 

Dameskapsels


De nieuwe collecties hangen alweer in de winkels en als je dan gaat shoppen, dan hoort daar ook ineens een ‘winterkapsel’ bij. Tijd voor een nieuwe najaarslook met een bijpassende kleur!

Winter 2018/2019: lang of kort haar, we zien het tegenwoordig allemaal bij de dames. Waar de jeugd alleen maar lang haar zonder laagjes wil, willen de volwassen dames wat meer variatie in het haar. Korte kapsels zijn ronder, voller en vrouwelijker. Bij het langere haar zien we voornamelijk de nonchalante stijlen. Speelse knotten met her en der wat losse plukken rondom het gezicht en natuurlijk de losgetrokken vlechten. Jaja, ook in de winter mag het nonchalant.

Over de kleur valt deze winter niet te twisten…!
Koper, kastanje, goud: warm, warmer, warmst in de donkere kleuren.
As, wit, grijs: koel, koeler, koelst in de lichte kleuren.

Herenkapsels


De heren: bij de eerste show werd meteen duidelijk dat we langere haarlengtes voor de heren blijven zien. Bovendien zagen we heel wat jongens met lange krullen, iets wat we voorheen maar zelden zagen, omdat krullen óf werden afgeknipt óf werden glad geföhnd.

Maar wat als we nu geen krullen hebben..?
De jaren ’70 waren in opkomst. Maar nu zijn ze helemaal gearriveerd! De heren worden van héél kort naar gedekt opgeknipt. De lengtes worden aan de bovenkant goed aangesloten, maar wel glad gedragen. Een goede wax is het halve werk. Zonder het juiste product blijven je haren niet een hele dag goed zitten.

Bruidskapsels