nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

 

 

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

 

 

 

Dameskapsels


Het najaar is dit jaar vroeg!

De blaadjes vallen en het weer wordt weer wat kouder. Zouden we dit jaar een strenge winter krijgen? Of blijft hij zacht? Krijgen we deze winter scherpe lijnen in onze kapsels, of blijven ze zacht? Bij de jonge meiden zien we vooral lang haar, zonder laagjes. Om daar tóch volume in te krijgen, dienen we speciale technieken toe te passen. Hierdoor valt het haar iets luchtiger en niet zwaar naar beneden. Bij de korte kapsels blijft de bob nog steeds aanwezig. En dan in alle varianten. Voor de winter geef ik de voorkeur aan een volle, lange bob.

Over de kleur valt deze winter niet te twisten…!
As, wit, grijs: koel, koeler, koelst in de lichte kleuren. Hoe matter hoe liever, hoe grijzer hoe liever.
Koper, kastanje, goud: warm, warmer, warmst in de donkere kleuren.

Herenkapsels


De heren: bij de eerste show werd meteen duidelijk dat we langere haarlengtes voor de heren blijven zien. Bovendien zagen we heel wat jongens met lange krullen, iets wat we voorheen maar zelden zagen, omdat krullen óf werden afgeknipt óf werden glad geföhnd.

Maar wat als we nu geen krullen hebben..?
De jaren ’70 waren in opkomst. Maar nu zijn ze helemaal gearriveerd! De heren worden van héél kort naar gedekt opgeknipt. De lengtes worden aan de bovenkant goed aangesloten, maar wel glad gedragen. Een goede wax is het halve werk. Zonder goede producten blijven je haren niet een hele dag goed zitten.

Bruidskapsels