Dameskapsels


De nieuwe collecties hangen alweer in de winkels en als je dan gaat shoppen, dan hoort daar ook ineens een ‘winterkapsel’ bij. Tijd voor een nieuwe najaarslook met een bijpassende kleur!

Winter ’19/’20: lang en kort haar, we zien het tegenwoordig allemaal bij de dames. Waar de jeugd alleen maar lang haar zonder laagjes wil, willen de volwassen dames wat meer variatie in het haar. Korte kapsels zijn ronder, voller en vrouwelijker. Bij het langere haar zien we voornamelijk de nonchalante stijltjes. Speelse knotten met her en der wat losse plukken rondom het gezicht, de losgetrokken vlechten. Jaja, ook in de winter mag het nonchalant.
Wanneer het lange haar los wordt gedragen, mag het vol! Lagen rondom het gezicht zorgen ervoor dat het lange kapsel volumineus wordt. Poeder en haarlak houden het haar de hele dag op z’n plek.

Folies door het gehele haar zijn niet meer weg te denken. Highlights, lowlights, wave technieken en alle variaties hierop.
As, wit, grijs……………….. Koel, koeler, koelst in de lichte kleuren.
Koper, kastanje, goud……. Warm, warmer, warmst in de donkere kleuren.

Herenkapsels


De heren: bij de eerste show werd meteen duidelijk dat we langere haarlengtes voor de heren blijven zien. Bovendien zagen we heel wat jongens met lange krullen, iets wat we voorheen maar zelden zagen, omdat krullen óf werden afgeknipt óf werden glad geföhnd.

Maar wat als we nu geen krullen hebben..?
De heren worden van héél kort naar gedekt opgeknipt. De lengtes hoeven aan de bovenkant niet per se aangesloten te worden. Ze worden óf glad óf heel nonchalant gestyled. Een goede wax is het halve werk. Zonder het juiste product blijven je haren niet een hele dag goed zitten. Wil je geen opgeschoren coupe? Ook bij de heren zien we de nonchalante beach-look steeds vaker het hele jaar door gedragen worden. Afwerken met een matte clay, waardoor hij de hele dag te restylen is.

Bruidskapsels