nivo slider image nivo slider image nivo slider image

 

 

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

 

 

 

Dameskapsels


Zomer 2018!

Wat een heerlijk zonnig weer! Een prachtig voorjaar hebben we achter de rug. Hierdoor krijgen we nóg meer zin in de zomer. Maar wat zien we bij de kapsels? Lang haar is nog steeds in. Je ziet veel natuurlijke kapsels en natuurlijke kleuren. Bij veel kapsels zijn één of 2 oren zichtbaar, de haren worden dus uit het gezicht gedragen. Lang natuurlijk haar, golvend of met een scheiding in het midden. Deze scheiding hoeft niet eens zo netjes recht te zijn. Nonchalant, dat is het sleutelwoord deze zomer! Opgestoken haar is geen speciale haartrend, maar komt ieder seizoen wel terug. Opvallend is dat de meeste opgestoken kapsels er ook nonchalant uitzagen. Deze opgestoken kapsels worden vaak gecombineerd met vlechten.

Qua kleur is een natuurlijke haarkleur deze zomer leidend! Maar….., een natuurlijk kleurtje kan ook uit een tube komen. Door de juiste kleuren te mengen en te combineren, lijkt je haar opties voller en levendiger. Laat je haar stralen en speel met kleuren!

Herenkapsels


De heren: bij de eerste show werd meteen duidelijk dat we langere haarlengtes voor de heren blijven zien. Bovendien zagen we heel wat jongens met lange krullen, iets wat we voorheen maar zelden zagen, omdat krullen óf werden afgeknipt óf werden glad geföhnd.

Maar wat als we nu geen krullen hebben..?
De jaren ’70 waren in opkomst. Maar nu zijn ze helemaal gearriveerd! De heren worden van héél kort naar gedekt opgeknipt. De lengtes worden aan de bovenkant goed aangesloten, maar wel glad gedragen. Een goede wax is het halve werk. Zonder goede producten blijven je haren niet een hele dag goed zitten.

Bruidskapsels